Fira med företaget

Stora skeden inom firman ska firas. Det höjer moralen, får anställda att känna sig uppskattade och är ett sätt att visa att företaget når sina mål och går bra.

När företaget går plus

I slutet av arbetsåret är det dags att gå över bokföringen och se hur det har gått över de senaste tolv månaderna. Om företaget har vuxit och gått plus är det hög tid att fira. Det behöver inte vara mycket ett stort, då blir det svårt och dyrt att toppa det om företaget börjar gå ännu bättre. Ta med lite bubbel till arbetsplatsen och bjud personalen på att skåla tillsammans med lite tilltugg i slutet av dagen. Det är inte bara ett firande av företagets ekonomi, det är också ett sätt att fira de anställda vars arbete har gjort det möjligt.

Tredje året som verksamt företag

En del företag tar sig inte genom det första året, då handlar det ofta om en dålig företagsidé eller att ekonomin inte var så bra som man trodde. Tittar man på Ekonomifakta ser vi  att nystartade företag i Sverige är det bara runt 76 % som överlever mer än tre år och är fortsatt verksamma. Efter tre verksamma år med bra siffror kan det vara väl värt att fira, ni är plötsligt en av de företag som man anser har lyckas. Gå in på Ballongkungen och skaffa en hop med ballonger, häng upp dem runt om i företagets lokaler och efter firandet kan ballongerna få åka hem med anställda som har barn hemma. Se till att det finns gott att äta och dricka samt att du meddelar de anställda i tid om att du planerar att fira företagets framgångar och vill att de ska vara med.