Verktyg till din entreprenadföretag

Det finns många olika maskiner och verktyg som passar för varierande uppdrag. Du som har ett entreprenadföretag vill kanske kunna inrikta dig mot ett bredare kundsegment. Allt från bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till privata bostadsägare behöver hantverkstjänster, likväl som demolering och återvinning.

För dig som vill vara effektiv och kunna genomföra varierade typer av jobb behöver också multifunktionella verktyg. Istället för dyra investeringar i maskiner som endast klarar av ett sorts material finns verktyg som hanterar olika sorters uppgifter.

Investera i multiverktyg

När du har en grävmaskin och har exempelvis en fastighet som består av olika sorters material vill du givetvis kunna demolera allt på en och samma gång. Du måste också kunna genomföra det utan onödiga byten av grävmaskiner som behöver förflyttas till olika platser. Istället kan du investera i hållbara och robusta flerkäftsverktyg.

Olika käftar passar till många material och kan utföra olika interventioner. Ska du demolera en vägg kan du använda R-käft som klarar stora och små byggnader. Den klarar dessutom både betong och stål. Med S-käft kan du därefter klippa olika sorters metall. Du blir konkurrenskraftigare genom att du även kan åta dig att återvinna material. När det är dags att investera i nya maskiner finns multifunktionella varianter, välj verktyg här.